Имате идея, ние ще я покажем

От 1999 година усъвършенстваме предлаганите от нас услуги във външната реклама, поставяйки нашите клиенти в центъра на всичко, което правим. Ние можем да Ви предложим цялостно обслужване и консултация при организиране на рекламна билборд кампания: избор, планиране, дизайн, печат, монтаж… „от дисплея до билборда“

Реклама на билборд

Къде, кога и колко?

Три въпроса, които трябва да си зададете, за да планирате Вашата реклама на билборд. Първата стъпка е да изберете локацията на билборда. Свържете се с нас, за да уточним периода и времето, в което искате да рекламирате или разгледайте нашия списък от адреси.

Дизайн и предпечат на билборд реклама

Колкото и да е качествен рекламираният продукт или услуга, добре оформената визия влияe пряко върху ефективността на маркетинговото послание. Красивата и отличаващата се визия е ключът към успешната и въздействаща билборд кампания.

Билборд цена

Независимо какво купувате, цената е важна. Цената също така определя качеството на продукта и обслужването. Вижте какво определя цената на билборд рекламата или се свържете с нас за индивидуална оферта.

Нашата външно-рекламна история

1999

1999

»

Започнахме с първите собствени рекламни съоръжения – „сити лайт – ракета“ с дигитален лед екран тип „бягащ текст“, разположени на 50 спирки в София. В продължение на няколко години поставяхме на тях реклама на най-новите филмови заглавия.

2000

»

Инсталирахме по стълбовете за улично осветление на бул. „Витоша“ „мини“ рекламни билбордове, които кръстихме „Виенски стълб“. Високо оценена външна реклама от „Allianz”.

2000
2001

2001

»

Първият ни голям рекламен проект. Предложихме външна реклама на 300 рекламни касети по стълбовете на улично осветление в София.

2003

»

Разположихме първия ни билборд тип „пиза“ в София. Това е най-разпространеният и предпочитан рекламен формат.

2003
2007

2007

»

Национално покритие. Предложихме билборд реклама и други външно- рекламни формати в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново и Благоевград

2008

»

Републиканска пътна мрежа. Разширихме форматите и нашите билборд услуги и поставихме билбордове и мегабордове на магистрала Тракия.

2008
2011

2011

»

Билборд, тип „Скролер“. Динамична външна реклама, която позиционирахме на ключовите и най-натоварени точки, както и в централните части в градовете.

2015

»

София расте и ние с нея. Предложихме на нашите клиенти първия огромен формат - тристранен мегаборд в София.

2015
2018

2018

»

Въведохме на пазара първия лед-билборд и лед-мегаборд. Съоръжения, оборудвани с последно поколение лед дигитални екрани.

2022

»

Усъвършенствахме възможностите за дигитална външна реклама и успяхме да изградим мрежа от дигитални съоръжения в цялата страна.

2022

Последни публикации в нашия блог

29 април, 2024

4 предимства на pDOOH

Редица иновативни решения, свързани с цифрова програматик DOOH и pDOOH реклама като офериране в . . .

21 април, 2024

Какво е умора от рекламата?

Когато планирате външно рекламна кампания, едно от важните решения, които трябва да вземете, . . .

15 април, 2024

Медийната стока която всички търсят

Коя е медийната стока и активната съставка на рекламния успех? Вниманието е медийната стока . . .

error: Content is protected !!